NIMI *
PUHELIN *
REKISTERINUMERO *
TOIVOTTU HUOLTOPÄIVÄ
SÄHKÖPOSTI *
KILOMETRIMÄÄRÄ *
Valitse palvelu
VAIHTEISTO*
manuaali
automaatti
SIJAISAUTO 30€/PV KYLLÄ/EI*
kyllä
ei
VIESTI HUOLOLLE

LÄHETÄ KUVA VAURIOSTA

Etu- ja sukunimi *
REKISTERINUMERO *
PUHELIN *
SÄHKÖPOSTI *
Vahinkopäivämäärä
Kaupunki
Kilometrilukema
Vahingonkorvaava vakuutusyhtiö
Lisätietoja tapauksesta
Kuvat vauriosta *max tiedostokoko: 10MB (jpg,jpeg,png)
Selaa tiedostoja Ei tiedostoa valittuna
VIESTI HUOLOLLE

Vauriokorjaamo Espoo

VAHINGON SATTUESSA, ME AUTAMME

SATTUIKO VAHINKO?


Ei hätää, lähetä kuva vauriosta ja pystymme auttamaan sinua paremmin! Kuvan avulla pystymme usein arvioimaan auton korjaustarpeita. Näin säästyt erilliseltä vahinkotarkastuskäynniltä paikan päällä ja säästät aikaasi. Saatuamme kuvat olemme sinuun yhteydessä varsinaisen korjausajan sopimiseksi.

Oli sitten kyseessä isompi vahinko tai pienempi lommo, voit kääntyä suoraan puoleemme. Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä valtakunnallinen vauriokorjaamo, ja autamme myös vakuutuskorvauksen hakemisessa.

Ammattitaitoista automaalausta

Maalaamossamme käytetään laadukkaita, ympäristöystävällisiä, vesiliukoisia värejä. Käyttämämme tekniikka on nykyaikaista, tehokasta ja ympäristöä säästävää. Oikeanlaisen ja tarkan värisävyn saavuttamiseen meillä on käytössä sävykamera, jolla pystymme varmistamaan huolitellun lopputuloksen.

 

Korkeatasoisten materiaalien ja työvälineiden lisäksi työmme laadusta vastaavat kokeneet ja luotettavat pinta-käsittelyn ammattilaiset. Laatu on meille tärkeä asia, ja koska olemme maalauksiin ja kolhukorjauksiin erikoistunut yritys, on työmme jälki parasta mahdollista. Otamme aina huomioon myös työturvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden.

Automaalaus

Meillä osuvat värisävyt kohdalleen jokaiseen autoon merkistä ja mallista riippumatta.

Kolarikorjaukset

Teemme pellin oikaisu- ja korjaustyöt vankalla ammattitaidolla kaikille automerkeille.

Vahinkotarkastus

Tarkastamme autosi vauriot ja lähetämme tiedot vakuutusyhtiöösi. Vahinkoasioissa teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Sijaisauto

Pääset tarvittaessa jatkamaan matkaasi sijaisautolla autosi ollessa meillä korjauksessa.

Olemme myös vakuutusyhtiöiden hyväksymä vahinkotarkastaja ja teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.Vahinkotarkastus onnistuu aikaa varaamatta.

ME HUOLEHDIMME AUTOSTASI

Auton sisäpesu

Kaipaako autosi sisätilojen putsausta?

Olemme julkaisemassa uuden palvelun auton sisätilojen puhdistamiseen, ja palvelemme mielellämme autosi korkeimmalla tasolla.

Tuulilasin vaihto

Tuulilasin vaihtotyö VAIN 100€

123tuulilasi.fi korjaa tällaiset pienet vauriot aina, jos se on mahdollista. Kivenjälki, joka ei ole mennyt isommaksi kuin 2 euron kolikko, on yleensä parannettavissa.

SIJAISAUTO

Yrityksesi ei jää toimeettomaksi

AD-Autolider sijaisautopalvelu on käytössäsi myös silloin, kun oma autosi on huollossa tai korjauksessa teknisen vian johdosta.

AD-AUTOLIDER

Autokorjaamolla asiointi on helppoa ja huoletonta.

Palvelu on joustavaa ja asiakasta kunnioittavaa. Asiakas saa laadukkaan huollon ja korjauksen autoonsa merkistä riippumatta. Korjaamo huoltaa auton aina autonvalmistajien antamien huolto-ohjeiden mukaan. Tämä takaa sen, että autossa säilyy autonvalmistajan myöntämä takuu.

Auta meitä parantamaan palvelua!

Turkka Ariyo-Toivola

Auto huollettiin sovittuun hintaan ja lisätyöstä ei veloitettu, koska eivät olleet saaneet minua puhelimitse kiinni! Olisin maksanut kyllä kyseisen ty...

Teemu

Tämä oli tänään toinen kerta kun vein Pösön kyseiseen paikkaan. 1. Hinta oli matalimpi mitä oltiin sovittu 2. Auto oli pesty mattoja myöten kaupanteki...

Marja-Liisa Vainio

Yhdellä puhelinsoitolla järjestyi heti ilmastoinnin kylmentäminen. Kiitos pojat hyvästä palvelusta! Kori kädessä metsään jälleen. Ja Leonbergit mukana...

https://www.high-endrolex.com/38

https://www.high-endrolex.com/38