fbpx

2 Puh. 09-23121 777 3Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ma - Pe: 08:00 - 17:00      

Jätä soittopyyntö

Anna puhelinnumerosi

Jätä soittopyyntö

Your callback has been sent sucessfully

Autohuolto, AD, Autolider, espoo

TEE VALINTA PALVELUISTA

Slider
autohuolto, espoo, ad-autolider, autokorjaamo, KYTKIMEN VAIHTO
autohuolto, espoo, ad-autolider, autokorjaamo

Ammattimainen teos

KYTKIMEN VAIHTO

autohuolto, espoo, ad-autolider, autokorjaamo

AD-Autolider

Slider

KYTKIMEN VAIHTO

Kytkin ja kaksoismassavauhtipyörä ovat kuluvia osia. Vaihdon tarve riippuu paljon auton käyttötavasta. Maantieajopainotteisessa käytössä vauhtipyörä ja kytkin voivat kestää jopa 350 000 – 500 000 kilometriä. Rasittavassa kaupunkiajossa tai paljon perävaunua vedettäessä, voi vaihto tulla ajankohtaiseksi jo paljon aikaisemmin.

Vauhtipyörä- ja kytkinremontin yhteydessä on aina suositeltavaa vaihtaa samalla kertaa kaikki kuluvat komponentit, koska työnosuus kokonaiskustannuksista on merkittävä. Kokonaistyömäärä vaihteiston irrottamiselle ja takaisin asentamiselle on moottorityypistä riippuen n. 4-10 työtuntia.

Milloin kytkin tai kaksoismassavauhtipyörä on vaihdon tarpeessa ?

Jos kytkin luistaa ja/tai ravistaa liikkeelle lähdettäessä tai luistaa autoa suurimmalla teholla / vääntömomentilla kuormitettaessa, on se merkki kytkimen kuluneisuudesta. Myös muutokset kytkinpolkimen ”tuntumassa” ovat usein merkki korjaustarpeesta eli jos kytkin ottaa kiinni vasta polkimen liikeradan loppupuoliskolla kytkintä painettaessa tai muuten tuntuu erilaiselta kuin normaalisti.

Tyypillinen oire, joka kertoo kaksoismassavauhtipyörän kuluneisuudesta, on moottorista varsinkin kylmäkäynnistyksen jälkeen kuuluva kalkatus / kilinä. Se on helppo huomata yksinkertaisella tavalla: ääni vaimenee tai häviää kokonaan pidettäessä kytkintä pohjassa ja jatkuu jälleen nostettaessa kytkin ylös.

Demo

Puh. 09-23121 777

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tietoa asiakkaille koronavirukseen liittyen

Arvoisa asiakkaamme,

Covid-19 pandemia on aiheuttanut poikkeukselliset olosuhteet arjen toimintaan ympäri maailman. Lukuisissa eri maissa on ryhdytty toimenpiteisiin pandemian vaikutusten hillitsemiseksi. Me autokorjaamo ja vauriokorjaamo haluamme osaltamme tukea palvelussamme ihmisten ja tavaroiden (kuten ruoka ja lääkkeet) turvallista liikkumista.

Asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus on tärkeintä!

Olemme ottaneet käyttöön tehostetut toimintatavat ajoneuvojen puhdistamisessa jokaisen vuokrauksen jälkeen. Käytämme sisätilojen puhdistuksessa desinfiointiainetta, jolla turvaamme matkustamon puhtauden ja hygieenisyyden. Lisäksi toimipisteemme asiakaspalvelutiskit pyyhitään desinfioivalla pesuaineella jokaisen asiakaskohtaamisen jälkeen.