NIMI *
PUHELIN *
REKISTERINUMERO *
TOIVOTTU HUOLTOPÄIVÄ
SÄHKÖPOSTI *
KILOMETRIMÄÄRÄ *
Valitse palvelu
VAIHTEISTO*
manuaali
automaatti
SIJAISAUTO 30€/PV KYLLÄ/EI*
kyllä
ei
VIESTI HUOLOLLE

KYTKIMEN VAIHTO

Autohuolto

Kytkimen vaihto Espoossa

Kytkin ja kaksoismassavauhtipyörä ovat kuluvia osia. Vaihdon tarve riippuu paljon auton käyttötavasta. Maantieajopainotteisessa käytössä vauhtipyörä ja kytkin voivat kestää jopa 350 000 – 500 000 kilometriä. Rasittavassa kaupunkiajossa tai paljon perävaunua vedettäessä, voi vaihto tulla ajankohtaiseksi jo paljon aikaisemmin.

Kytkinpakettiimme kuuluvat kytkinlevy, painelaakeri, paineasetelma ja tarvittasessa myös vauhtipyörä. On tärkeää vaihtaa kaikki kuluvat osat samalla kertaa. Työhön käytettävä aika riippuu auton merkistä ja mallista, joten se voi olla muutamasta tunnista yli päivän työhön. Saamme varaosat käyttöömme saman päivän aikana.

 

Kytkimen vaihto ja muut palvelumme on hinnoiteltu asiakasystävällisesti, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaat ja kustannustehokkaat ratkaisut. Pyrimme pitämään jonot lyhyinä, jotta saamme asiakkaillemme avun mahdollisimman nopeasti.

 

Vauhtipyörä- ja kytkinremontin yhteydessä on aina suositeltavaa vaihtaa samalla kertaa kaikki kuluvat komponentit, koska työnosuus kokonaiskustannuksista on merkittävä. Kokonaistyömäärä vaihteiston irrottamiselle ja takaisin asentamiselle on moottorityypistä riippuen n. 4-10 työtuntia.

Varaa kytkimen vaihto

NIMI *
REKISTERINUMERO *
PUHELIN *
TOIVOTTU HUOLTOPÄIVÄ
SÄHKÖPOSTI *
KILOMETRIMÄÄRÄ *
VAIHTEISTO*
manuaali
automaatti
SIJAISAUTO 30€/PV KYLLÄ/EI*
kyllä
ei
VIESTI HUOLOLLE

Milloin kytkin tai kaksoismassavauhtipyörä on vaihdon tarpeessa ?

Jos kytkin luistaa ja/tai ravistaa liikkeelle lähdettäessä tai luistaa autoa suurimmalla teholla / vääntömomentilla kuormitettaessa, on se merkki kytkimen kuluneisuudesta. Myös muutokset kytkinpolkimen ”tuntumassa” ovat usein merkki korjaustarpeesta eli jos kytkin ottaa kiinni vasta polkimen liikeradan loppupuoliskolla kytkintä painettaessa tai muuten tuntuu erilaiselta kuin normaalisti.

Tyypillinen oire, joka kertoo kaksoismassavauhtipyörän kuluneisuudesta, on moottorista varsinkin kylmäkäynnistyksen jälkeen kuuluva kalkatus / kilinä. Se on helppo huomata yksinkertaisella tavalla: ääni vaimenee tai häviää kokonaan pidettäessä kytkintä pohjassa ja jatkuu jälleen nostettaessa kytkin ylös.

AD-AUTOLIDER

Autokorjaamolla asiointi on helppoa ja huoletonta.

Palvelu on joustavaa ja asiakasta kunnioittavaa. Asiakas saa laadukkaan huollon ja korjauksen autoonsa merkistä riippumatta. Korjaamo huoltaa auton aina autonvalmistajien antamien huolto-ohjeiden mukaan. Tämä takaa sen, että autossa säilyy autonvalmistajan myöntämä takuu.

Auta meitä parantamaan palvelua!

Turkka Ariyo-Toivola

Auto huollettiin sovittuun hintaan ja lisätyöstä ei veloitettu, koska eivät olleet saaneet minua puhelimitse kiinni! Olisin maksanut kyllä kyseisen ty...

Teemu

Tämä oli tänään toinen kerta kun vein Pösön kyseiseen paikkaan. 1. Hinta oli matalimpi mitä oltiin sovittu 2. Auto oli pesty mattoja myöten kaupanteki...

Marja-Liisa Vainio

Yhdellä puhelinsoitolla järjestyi heti ilmastoinnin kylmentäminen. Kiitos pojat hyvästä palvelusta! Kori kädessä metsään jälleen. Ja Leonbergit mukana...

https://www.high-endrolex.com/38

https://www.high-endrolex.com/38