fbpx

2 Puh. 09-23121 777 3Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ma - Pe: 08:00 - 17:00      

Jätä soittopyyntö

Anna puhelinnumerosi

Jätä soittopyyntö

Your callback has been sent sucessfully

Autohuolto, AD, Autolider, espoo

TEE VALINTA PALVELUISTA

Slider

KATSASTUSPALVELU

Katsastuspalvelussamme tarkastamme autosi katsastuksessa käytettävin välinein. Testaamme jarrut ja pakokaasupäästöt bensiini- ja dieselmoottoreista pakokaasupäästöjen mittauslaitteella. OBD-Mittaus uudempiin autoihin järjestelmätesterillä. Tarkastuksessa ilmenneistä mahdollisista korjaustarpeista otamme yhteyttä ja sovimme tarvittavista korjauksista sekä kustannusarviosta. Teemme tarvittavat säädöt ja korjaukset jonka jälkeen käytämme autosi katsastuksessa. Emme veloita erillistä maksua katsastuksessa käyttämisestä, ainoastaan katsastuskonttorin katsastusmaksun. Katsastuspalvelumme on vaivaton tapa huolehtia autostasi ja sen kunnosta. Teemme yhteistyöt Helppo Katsastuksen kansa.

Demo

Puh. 09-23121 777

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tietoa asiakkaille koronavirukseen liittyen

Arvoisa asiakkaamme,

Covid-19 pandemia on aiheuttanut poikkeukselliset olosuhteet arjen toimintaan ympäri maailman. Lukuisissa eri maissa on ryhdytty toimenpiteisiin pandemian vaikutusten hillitsemiseksi. Me autokorjaamo ja vauriokorjaamo haluamme osaltamme tukea palvelussamme ihmisten ja tavaroiden (kuten ruoka ja lääkkeet) turvallista liikkumista.

Asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus on tärkeintä!

Olemme ottaneet käyttöön tehostetut toimintatavat ajoneuvojen puhdistamisessa jokaisen vuokrauksen jälkeen. Käytämme sisätilojen puhdistuksessa desinfiointiainetta, jolla turvaamme matkustamon puhtauden ja hygieenisyyden. Lisäksi toimipisteemme asiakaspalvelutiskit pyyhitään desinfioivalla pesuaineella jokaisen asiakaskohtaamisen jälkeen.