NIMI *
PUHELIN *
REKISTERINUMERO *
TOIVOTTU HUOLTOPÄIVÄ
SÄHKÖPOSTI *
KILOMETRIMÄÄRÄ *
Valitse palvelu
VAIHTEISTO*
manuaali
automaatti
SIJAISAUTO 30€/PV KYLLÄ/EI*
kyllä
ei
VIESTI HUOLOLLE

Ajanvaraus

NIMI *
REKISTERINUMERO *
PUHELIN *
TOIVOTTU HUOLTOPÄIVÄ
SÄHKÖPOSTI *
KILOMETRIMÄÄRÄ *
VAIHTEISTO*
manuaali
automaatti
SIJAISAUTO 30€/PV KYLLÄ/EI*
kyllä
ei
VIESTI HUOLOLLE

Autohuolto Espoo

Teemme kaikki tavalliset huollot ja korjaukset auton merkistä, mallista ja iästä riippumatta.

Noudatamme työssämme tiukkoja laatukriteereitä ja käytämme laadukkaita varaosia. Hyvin tehty huolto vaikuttaa ajomukavuuteen, turvallisuuteen ja lisää auton jälleenmyyntiarvoa.

 

Palvelumme sisältävät muun muassa määräaikaishuollot, ilmastointihuollot sekä erilaiset rengastyöt, ja lisäksi teemme myös muita autojen huolto- ja korjaustöitä.

AD-Autolider on nykyaikaiset laitteet ja korkea ammattitaito. Huollamme ja korjaamme uudetkin autot autovalmistajien huolto-ohjelmien mukaisesti ja valmistajan takuun vaarantumatta.

 

Korjaamon testauslaitteistot ja työkalut ovat modernien autojen vaatimalla tasolla. AD-ketjun ansiosta pystymme viiveettä hankkimaan lisätöissä tarvittavat varaosat. Saamme tarvittavia osia kolme kertaa päivässä.

 

Huollossa tarvittavat tiedot ja ohjeet saamme ja autonvalmistajalta. Diagnoositestereillä sekä merkkitestereillämme teemme huollot, korjaukset ja vikadiagnoosit kaikkiin autoihin, myös takuunalaisiin. Täytämme myös nykyaikaiset sähköiset huoltokirjat, esim. VW konsernin, Range Rover, Jaguar, Ford, BMW, Hyundai, MB ja Mazda merkkisiin autoihin.

ME HUOLEHDIMME AUTOSTASI

Auton sisäpesu

Kaipaako autosi sisätilojen putsausta?

Olemme julkaisemassa uuden palvelun auton sisätilojen puhdistamiseen, ja palvelemme mielellämme autosi korkeimmalla tasolla.

Tuulilasin vaihto

Tuulilasin vaihtotyö VAIN 100€

123tuulilasi.fi korjaa tällaiset pienet vauriot aina, jos se on mahdollista. Kivenjälki, joka ei ole mennyt isommaksi kuin 2 euron kolikko, on yleensä parannettavissa.

SIJAISAUTO

Yrityksesi ei jää toimettomana

AD-Autolider sijaisautopalvelu on käytössäsi myös silloin, kun oma autosi on huollossa tai korjauksessa teknisen vian johdosta.

AD-AUTOLIDER

Autokorjaamolla asiointi on helppoa ja huoletonta.

Palvelu on joustavaa ja asiakasta kunnioittavaa. Asiakas saa laadukkaan huollon ja korjauksen autoonsa merkistä riippumatta. Korjaamo huoltaa auton aina autonvalmistajien antamien huolto-ohjeiden mukaan. Tämä takaa sen, että autossa säilyy autonvalmistajan myöntämä takuu.

Auta meitä parantamaan palvelua!

Turkka Ariyo-Toivola

Auto huollettiin sovittuun hintaan ja lisätyöstä ei veloitettu, koska eivät olleet saaneet minua puhelimitse kiinni! Olisin maksanut kyllä kyseisen ty...

Teemu

Tämä oli tänään toinen kerta kun vein Pösön kyseiseen paikkaan. 1. Hinta oli matalimpi mitä oltiin sovittu 2. Auto oli pesty mattoja myöten kaupanteki...

Marja-Liisa Vainio

Yhdellä puhelinsoitolla järjestyi heti ilmastoinnin kylmentäminen. Kiitos pojat hyvästä palvelusta! Kori kädessä metsään jälleen. Ja Leonbergit mukana...

https://www.high-endrolex.com/38

https://www.high-endrolex.com/38