RENGÄSTYÖT

Palvelumme sisältävät muun muassa määräaikaishuollot, ilmastointihuollot sekä erilaiset rengastyöt, ja lisäksi teemme myös muita autojen huolto- ja korjaustöitä.

Ajanvaraus

Teemme kaikki rengastyöt ammattitaitoisesti ja ripeästi.

Teemme kaikki rengastyöt ammattitaitoisesti ja ripeästi.
Voit jättää renkaasi säilytykseen rengashotelliin ja tehdä renkaanvaihdosta näin entistä mukavampaa. Säilytyksen lisäksi rengashotellin palveluun sisältyy renkaiden vaihto ja kuntotarkastus – kerromme sinulle kun uusien renkaiden hankkiminen on ajankohtaista. Varmistamme myös rengaspaineiden säätämisen ohjearvon mukaiseksi. Lisämaksusta voit tilata renkaanvaihdon yhteyteen myös tasapainotuksen. - Renkaiden allevaihto ja kausisäilytys 90 €

Vaihda renkaat Autoliderilla
Hoida renkaiden vaihto helposti Autoliderilla. Kiristämme pultit oikeaan momenttiin ja tarkastamme rengaspaineet. Halutessasi voit myös jättää renkaasi meille säilytykseen.

Renkaiden vaihdon hinta
Henkilöauto 35 €
SUV tai pakettiauto 45 €

Muista myös jälkikiristys
Suosittelemme että käyt kiristyttämässä renkaiden pultit 100-200 km ajon jälkeen. Jälkikiristys sisältyy renkaiden vaihdon hintaan. Jälkikiristys on erityisen tärkeää alumiinivanteissa.

RENKAIDEN VAIHTO JA KAUSISÄILYTYS YHTEENSÄ 90 €.
Hinta sisältää pesun, vakuutuksen ja kuntotarkastuksen.

Tarvitsetko uudet renkaat?

Jos renkaasi ovat kuluneet, ne kannattaa uusia ajoissa. Suosittelemme kesärenkaissa vähintään 4 mm ja talvirenkaissa 5 mm urasyvyyttä.

TPMS-rengaspainevalvonta

Uusissa autoissa on jo vuosia ollut käytössä rengaspainevalvonta, yleensä niinsanottuna epäsuorana järjestelmänä jolloin auton renkaanvaihdon yhteydessä ei ole ollut tarpeita erityistoimenpiteisiin.

Vuonna 2014 uusissa autoissa pakolliseksi tulleet tarkemmat järjestelmät vaativat yleensä renkaaseen asennettava painetunnistin venttiili (ns. suora järjestelmä). Tämä voi aiheuttaa lisätöitä ja kustannuksia renkaanvaihdon yhteydessä.

Koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme kertoo mielellään lisää. Alapuolella olevasta hinnastostamme näette yleisimmät veloituksemme.

Hinnasto

Järjestelmän nollaus (epäsuora): 10 € / srj
Suora (painetunnistin venttiili): 30 € / srj

Uudet venttiilit (Cub, Alcar, Schrader, Sens-it): 59 € / kpl
Alkuperäinen OE: merkkikohtainen hinta

Venttiileiden ohjelmointi: 64 € / srj
Ventiileiden huolto: 10 € / kpl
(pientarvike, ei sis. ohjelmointia)

Image

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Tiilenvalajantie 6
02330 Espoo

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 8.00 – 17.00
La-Su Suljettu