HITSAUSTYÖT

Suoritamme kaikki pienet ja keskisuuret autojen hitsaustyöt (pääsääntöisesti ns. ruostehitsaukset ja ruostekorjaukset). Tietenkin suoritamme myös kaikki muunlaisetkin hitsaukset mihin vain.

Ajanvaraus

Työt suoritetaan ammattimaisesti, ammattitaidolla, ammattityökaluilla ja –laitteilla.

Olemme erikoistuneet auton hitsauksiin kaikkiin automerkkeihin. Kauttamme saatavilla olevat hitsaustyöt kattavat monipuolisesti autoihin liittyvät palvelut.
Jäikö katsastus ruosteiden päähän hyväksynnästä? Meiltä myös hitsauspalvelut ammattitaidolla ja usean vuoden kokemuksella. Kaikki hitsaustöiden hinnat ilmotetaan asiakkaalle etukäteen.

Ruostekorjausten lisäksi kiillotamme kuluneet ja sumentuneet ajovaloumpiot. Kiillotus säästää satoja euroja verrattuna uusien valojen vaihtamiseen sekä lisää valotehoa merkittävästi.


Sijaisauto

Tehdä varaus

Instagram AD - Autolider

Olemme luotettava

Meillä on hyvä maine Olemme kokeneita Asiakkaamme palaavat, koska me palvelemme asiakkaitamme. Me emme ylilaskuta palveluistamme, vaan hintamme ovat reiluja ja kilpailukykyisiä.

Hondan takalokasuojakaaren ruostekorjaus. Työn jälki loistava. Selvitys tehdystä työstä, ruosteen poisto, hiekkapuhallus, maalaus. Hinta ja aikataulutus pysyi luvatussa. Suosittelen

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Tiilenvalajantie 6
02330 Espoo

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 8.00 – 17.00
La-Su Suljettu