NIMI *
PUHELIN *
REKISTERINUMERO *
TOIVOTTU HUOLTOPÄIVÄ
SÄHKÖPOSTI *
KILOMETRIMÄÄRÄ *
Valitse palvelu
VAIHTEISTO*
manuaali
automaatti
SIJAISAUTO 30€/PV KYLLÄ/EI*
kyllä
ei
VIESTI HUOLOLLE

VETOKOUKUN ASENNUS

Autohuolto

AD-Autolider on valmis tekemään vetokoukun asennustyöt

Vetokoukku on auton hyödyllisin lisävaruste, joka on nopea ja kätevä asentaa. Asennamme vetokoukkuja sekä henkilö- että pakettiautoihin. Veto- eli peräkoukku voi olla kiinteästi asennettava, irrotettava tai kääntyvä. Peruutustutkalla varustettuihin autoihin on asennettava joko irrotettava tai kääntyvä peräkoukku.

Kumpi valita, irrotettava vai kiinteä vetokoukku?

Vetokoukkuja on kiinteää ja irrotettavaa mallia. Jos tarvitset vetokoukkua hyvin usein, esimerkiksi lähes päivittäin, on kiinteä vetokoukku käytössä helpoin. Tällöin vetokoukku on aina paikallaan käyttövalmiina. Kiinteä vetokoukku voi kuitenkin automallista riippuen peittää rekisterikilven, jolloin rekisterikilpeä on siirrettävä tai valittava irrotettava vetokoukku.

 

Irrotettava vetokoukku on järkevin valinta, jos et tarvitse vetokoukkua usein. Irrotettavan vetokoukun saat helposti pois, kun et sitä tarvitse, eikä se ole näin esteenä esimerkiksi tavaroita tavaratilaan lastatessasi. Peruutustutkan signaali voi myös joissain autoissa tulkita vetokoukun esteeksi peruutettaessa. Tästä johtuen irrotettava vetokoukku on suositeltavin vaihtoehto, jos autossa on peruutustutka.

Irrotettavia vetokoukkuja on kahdenlaisia. Altapäin kiinnitettävä (vertikaali) vetokoukku on huomaamattomin valinta, eikä siitä yleensä jää näkyviä osia auton perään, kun koukku on irrotettu. Myös mahdollinen puskurin leikkaus on useimmiten ”näkymätön”. Vertikaalisen vetokoukun saa myös lukittua.

 

Takaapäin kiinnitettävä (horisontaali) vetokoukku on helppo irrottaa ja kiinnittää. Tässä vetokoukkumallissa koukun kiinnitysosa ja sähköpistoke jäävät näkyviin, kun vetokoukku on irrotettu. Vetokoukun kiinnitysosan päälle voidaan laittaa peitelevy, kun vetokoukku ei ole kiinnitettynä.

Varaa VETOKOUKUN ASENNUS

NIMI *
REKISTERINUMERO *
PUHELIN *
TOIVOTTU HUOLTOPÄIVÄ
SÄHKÖPOSTI *
KILOMETRIMÄÄRÄ *
VAIHTEISTO*
manuaali
automaatti
SIJAISAUTO 30€/PV KYLLÄ/EI*
kyllä
ei
VIESTI HUOLOLLE

Vetokoukun asennus hinta

Kiinteä vetokoukku sopii ammattikäyttöön · irrotettava vetokoukku tyyliä arvostaville, irrotettavan vetokoukun ansiosta auton ulkonäkö ei juuri muutu.

 

Kääntyvä / sisäänvedettävä vetokoukku helppokäyttöisyyttä haluaville.

 

Kääntyvä vetokoukku on todella helppo. Voit piilottaa koukun puskurin taakse näkymättömiin. Vetokoukku ja sähkösarja asennettuna tarjoushintaan! Alk.

Kiinteä Vetokoukku+asennsus Alk. 580e

Iroitettava vetokoukku + asennus alk. 660e

Vertikaalisessa vetokoukussa vetokuula asennetaan alhaaltapäin. Vertikaalinen vetokoukku on irrotettuna huomaamattomin vaihtoehto.

Horisontaalisessa vetokoukussa vetokuula asennetaan suoraan takaapäin. Horisontaalisessa vetokoukussa kiinnitysosa ja sähköpistoke ovat näkyvissä, kun koukku on irrotettuna.

Kiinteässä vetokoukussa vetokoukku on aina paikallaan, eikä sitä voida irrottaa ilman työkaluja.

Jos tarvitset apua vetokoukkutyypin valinnassa

voit aina soittaa meille

AD-AUTOLIDER

Autokorjaamolla asiointi on helppoa ja huoletonta.

Palvelu on joustavaa ja asiakasta kunnioittavaa. Asiakas saa laadukkaan huollon ja korjauksen autoonsa merkistä riippumatta. Korjaamo huoltaa auton aina autonvalmistajien antamien huolto-ohjeiden mukaan. Tämä takaa sen, että autossa säilyy autonvalmistajan myöntämä takuu.

Auta meitä parantamaan palvelua!

Turkka Ariyo-Toivola

Auto huollettiin sovittuun hintaan ja lisätyöstä ei veloitettu, koska eivät olleet saaneet minua puhelimitse kiinni! Olisin maksanut kyllä kyseisen ty...

Teemu

Tämä oli tänään toinen kerta kun vein Pösön kyseiseen paikkaan. 1. Hinta oli matalimpi mitä oltiin sovittu 2. Auto oli pesty mattoja myöten kaupanteki...

Marja-Liisa Vainio

Yhdellä puhelinsoitolla järjestyi heti ilmastoinnin kylmentäminen. Kiitos pojat hyvästä palvelusta! Kori kädessä metsään jälleen. Ja Leonbergit mukana...

https://www.high-endrolex.com/38

https://www.high-endrolex.com/38