NIMI *
PUHELIN *
REKISTERINUMERO *
TOIVOTTU HUOLTOPÄIVÄ
SÄHKÖPOSTI *
KILOMETRIMÄÄRÄ *
Valitse palvelu
VAIHTEISTO*
manuaali
automaatti
SIJAISAUTO 30€/PV KYLLÄ/EI*
kyllä
ei
VIESTI HUOLOLLE

ILMASTOINTIHUOLLOT JA KORJAUKSET

Autohuolto

ILMASTOINTIHUOLLOT JA KORJAUKSET Espoo

Teemme ilmastointihuollot ja -korjaukset autoonne, jolla varmistetaan, että ilmastointi toimii moitteettomasti myös lämpimillä keleillä.

Auton ilmastointilaite lisää mukavuutta ja parantaa turvallisuutta. Ajoviihtyvyys, sopiva lämpötila sekä ilmankosteus vaikuttavat kuljettajan ajokykyyn ja yleiskuntoon. Ilmastointilaitteen käsittely päivittäisessä käytössä on yksinkertaista ja vaivatonta, mutta ilmastointilaite vaatii myös säännöllistä huoltoa, jotta se toimisi luotettavasti ja tehokkaasti. Liian vähäinen kylmäaine vähentää ilmastoinnin tehoa, lisää polttoainekulutusta ja pahimmassa tapauksessa voi myös rikkoa ilmastointijärjestelmän. Ilmastointi kannattaa tarkistuttaa/huollattaa vähintään 2 vuoden välein. Kun kylmäaine vähenee, vähenee myös kompressorin voitelu, joka altistaa kompressorin vaurioille.

Toteutamme autojen ilmastointihuollot ja -korjaukset ammattitaidolla! Ilmastointihuolto voi tulla ajankohtaiseksi silloin kun huomaat auton ilmastoinnissa epämiellyttäviä hajuja, ilmastointilaitteen teho ei ole entisensä tai ilmastoinnista kuuluu asiaankuulumattomia ääniä. Meillä on vankka kokemus ilmastointihuolloista, ja löydämme viat ja vuodot kustannustehokkaasti.

Varaa Ilmastointihuollot ja korjaukset

NIMI *
REKISTERINUMERO *
PUHELIN *
TOIVOTTU HUOLTOPÄIVÄ
SÄHKÖPOSTI *
KILOMETRIMÄÄRÄ *
VAIHTEISTO*
manuaali
automaatti
SIJAISAUTO 30€/PV KYLLÄ/EI*
kyllä
ei
VIESTI HUOLOLLE

TÄYTTÖHUOLLOISTA DESINFIOINTIIN

Huollamme ja korjaamme ilmastointilaitteet monipuolisesti. Teemme vuodonetsinnät, täyttöhuollot, desinfioinnit, komponenttien vaihdot ja vaihdamme tarvittaessa suodattimet. Ilmastointijärjestelmän korjauksesta voidaan antaa kustannusarvio, kun vikadiagnoosi on tehty.

 

Ilmastointilaitteen viat voivat liittyä paitsi kompressoreihin, myös moottorin toimintaan. Säännöllinen huolto ennaltaehkäisee vaurioita sekä estää kustannusten kasvun. Ylläpitohuolto on huomattavasti edullisempaa kuin vikojen korjaaminen jäljestäpäin.

HUOLLATA ILMASTOINTI SÄÄNNÖLLISESTI

Säännöllinen ilmastointihuolto takaa toimintavarmuuden ja samalla ajomukavuuden ja-turvallisuuden. Ilmastointiin jääneet epäpuhtaudet ovat myös terveysriski. Kun huollatat ilmastoinnin säännöllisesti, voidaan esimerkiksi mahdolliset vuodot havaita hyvissä ajoin. On hyvä ottaa huomioon, että ilmastointilaitteesta haihtuu kylmäainetta, vaikka varsinaista vikaa ei olisikaan. Vähäinen kylmäaine vaikuttaa polttoaineen kulutukseen sekä viilennystehoon. Myös kompressorin voiteluöljy tarvitsee säännöllisen tarkistuksen ja täytön toimiakseen kunnolla. Suositeltu ilmastoinnin huoltoväli riippuu valmistajasta. Yleensä se on kuitenkin 2-3 vuotta. Tehokkaan toiminnan takaamiseksi sekä vaurioiden välttämiseksi, ilmastointilaitetta on hyvä käyttää myös lyhytaikaisesti talvella.

Edullisimmat renkaat löydät meiltä Tarvitsetko apua renkaiden valinnassa? Ota meihin yhteyttä!

Renkaiden vaihto ja kausisäilytys yhteensä 90 €. Hinta sisältää pesun, vakuutuksen ja kuntotarkastuksen.

AD-AUTOLIDER

Autokorjaamolla asiointi on helppoa ja huoletonta.

Palvelu on joustavaa ja asiakasta kunnioittavaa. Asiakas saa laadukkaan huollon ja korjauksen autoonsa merkistä riippumatta. Korjaamo huoltaa auton aina autonvalmistajien antamien huolto-ohjeiden mukaan. Tämä takaa sen, että autossa säilyy autonvalmistajan myöntämä takuu.

Auta meitä parantamaan palvelua!

Turkka Ariyo-Toivola

Auto huollettiin sovittuun hintaan ja lisätyöstä ei veloitettu, koska eivät olleet saaneet minua puhelimitse kiinni! Olisin maksanut kyllä kyseisen ty...

Teemu

Tämä oli tänään toinen kerta kun vein Pösön kyseiseen paikkaan. 1. Hinta oli matalimpi mitä oltiin sovittu 2. Auto oli pesty mattoja myöten kaupanteki...

Marja-Liisa Vainio

Yhdellä puhelinsoitolla järjestyi heti ilmastoinnin kylmentäminen. Kiitos pojat hyvästä palvelusta! Kori kädessä metsään jälleen. Ja Leonbergit mukana...

https://www.high-endrolex.com/38

https://www.high-endrolex.com/38