NIMI *
PUHELIN *
REKISTERINUMERO *
TOIVOTTU HUOLTOPÄIVÄ
SÄHKÖPOSTI *
KILOMETRIMÄÄRÄ *
Valitse palvelu
VAIHTEISTO*
manuaali
automaatti
SIJAISAUTO 30€/PV KYLLÄ/EI*
kyllä
ei
VIESTI HUOLOLLE

SÄHKÖ - JA HYBRIDIAUTON HUOLTO JA KORJAUS

Sähkö- ja hybridiajoneuvot vaativat huolto- ja korjauspalveluilta uudenlaista osaamista - me olemme erikoistuneet niihin.

Määräaikaishuollot

AD-Autolider-korjaamot voivat suorittaa määräaikaishuoltoja, jotka eivät vaadi työtä korkeajännitealueella. Suoritamme esimerkiksi määräaikaishuoltoa ja huoltoa esimerkiksi jarruille ja alustan osille.

Korjaustyöt

AD-Autolider tekee Korkeajänniteosan sähkö- ja hybridiautojen ohjausyksiköiden ja moduulien vaihtoa tai tarvittaessa korjausta.

Jännitetyöt

AD-Autolider-korjaamoilla tehdään vaativimmatkin hybridi- ja sähköautojen huolto- ja korjaustyöt, kuten jännitteen alaisten komponenttien vaihdot. Korjaamo voi esimerkiksi korkeajänniteakkujen vaihtoon tai korjaukseen. Usein akun vian tai sen kyvyttömyyden toimia autossa syynä on yhden sadasta elementistä vikaantuminen tai liiallinen purkaus - löydämme tämän elementin ja vaihdamme vain sen, jolloin akku voi jälleen toimia.

AD-Autolider tarjoavat osaamista tämän päivän ja huomisen autoille

AD-Autolider-korjaamoilla varmistamme ajanmukaisen tekniikan ja koulutetun, muun muassa sähköajoneuvotekniikkaan erikoistuneen, henkilöstön avulla, että ajoneuvosi huolletaan aina turvallisesti ja ammattitaitoisesti. Toteutamme määräaikaishuollot ja korjaukset käyttövoimasta tai merkistä riippumatta kaikille autoille, aina autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti, jolloin myös mahdollinen tehdastakuu säilyy.

Sähkö- ja hybridiajoneuvojen erityisosaaminen

 

  • Sähkö-ja hybridiautojen huollot ja korjaukset
  • Ajoakkujen korjaukset
  • Asiantuntijapalvelut, kuten esim. akkujen kuntokartoitukset

Löydä paras huoltokumppani sinulle ja autollesi

Hybridi- ja sähköautojen korjauksilta ja huolloilta vaaditaan enemmän – etenkin jos töitä tehdään korkeajännitepuolella. AD-Autolider o-ketjun sähkö- ja hybridiautojen huolto-ja korjausverkosto, jonka koulutettu henkilökunta suorittaa työt autovalmistajien ohjeiden mukaisesti. Käytämme alkuperäislaatuisia varaosia, joille annamme vuoden takuun.Tuo hybridi- ja sähköautosi vaivattomaan ja laadukkaaseen AD-Autolider-huoltoon – huollot on jaettu kolmeen tasoon sen mukaan, millaisia huoltoja ja korjauksia korjaamossa voidaan tehdä. Katso tästä lähin AD-Autolider-korjaamo!

Varaa aika sähkö- ja hybridiauton huoltoon

Sähköautojen ja hybridiautojen huoltojen hinnat vaihtelevat automerkin ja automallin sekä työn määrän mukaan. AD-Autolider on yleisimpiin malleihin valmiita ja valmiiksi hinnoiteltuja huoltopaketteja, joita pääsee katsomaan merkkikohtaisilta huoltohinnastosivuilta. Sähköautojen ja hybridiautojen huoltokustannukset ovat linjassa polttomoottoriautojen huollon kustannusten kanssa.

UKK

Mitä sähköautojen huolto sisältää?

Erittäin tärkeä osa on sähköautojen korkeajännitekomponenttien jäähdytys. Korkeat käyttölämpötilat edellyttävät jatkuvaa jäähdytystä akulta, sähkömoottorilta, invertteriltä ja jopa auton pääohjausyksiköltä. Kaikki tämä muodostaa monimutkaisen järjestelmän monien putkien, liittimien, venttiilien ja pumppujen kanssa. Jos jätetään huomiotta pieninkin vika tai vuoto, se voi johtaa erittäin kalliiseen korjaukseen tulevaisuudessa - tiedämme kaikki, että vesi ja sähkö voivat tehdä erittäin huonoja asioita elektronisille komponenteille.

Huoltoväli, eli milloin sähkö- ja hybridiauton huolto pitää tehdä?

Yleensä ajoneuvovalmistajat määrittävät jokaiselle ajoneuvolle huoltovälin, myös sähköautoille ja lataushybrideille. Suomen sääolot ja tien kosteus edistävät aktiivisempaa korroosiota autolle ja sen osille. Siksi on tärkeää seurata korkeajänniteelektronisten liittimien ja jäähdytysputkien liitosten kuntoa. Paras tapa suojautua ilman epäpuhtauksilta on huolehtia auton ilmansuodattimen säännöllisestä vaihtamisesta ja ilmastointijärjestelmän tarkistamisesta sekä tarvittaessa desinfioinnista. Myös alustan tarkistuttaminen keväisin on tärkeää, kun tienpintojen vauriot kuormittavat erityisesti renkaita ja alustaa. Huoltamattomat sähköautot ovat myös riski sekä kyydissä oleville että muille tienkäyttäjille.

Mitä hybridiautojen huoltoon kuuluu?

Hybridiautojen huollot sisältävät samoja toimenpiteitä kuin muidenkin autojen huollot. Lisäksi hybridiautojen korkeajännitejärjestelmät vaativat osaltaan ammattitaitoista huolenpitoa ja tarkistuksia säännöllisesti matkustusturvallisuuden ja mukavuuden takaamiseksi.

Miten sähköauton tai hybridiauton huolto eroaa polttomoottoriauton huollosta?

Hybridi- ja sähköautoissa tehdään samoja huoltotoimenpiteitä kuin kaikissa autossa. Ja toisaalta sähkö- ja hybridiautojen määrän lisääntymisen myötä autokorjaamoiden on kiinnitettävä entistä enemmän huomiota työturvallisuuteen sekä henkilökunnan osaamiseen ja kouluttamiseen.
Huollot ja korjaukset ovat edelleen samankaltaisia kuin polttomoottoriautoissa eikä sähkömoottori voimanlähteenä tuo muutoksia muiden komponenttien kulumiseen tai korjaamiseen. Pyöränlaakeri tai iskunvaimennin kuluvat samalla tavalla sähkö- ja polttomoottoriautossa.
Vaikka sähköautoissa ei tehdä polttomoottoriin liittyviä huoltotöitä, vaativat sähköistetyt voimansiirtolinjat yhtä lailla säännöllistä huoltoa, esimerkiksi vaihteiston ja voimansiirron öljynvaihtoja. Myös akut ja niihin liittyvät toiminnallisuudet, kuten jäähdytys ja lämmitys, vaativat huoltoa ja korjausta.
Tietyn merkkisissä ajoneuvoissa esimerkiksi ohjauskulmien tarkistus on tarpeen huoltojen yhteydessä alustan korkean kuormituksen takia. Myös jarruja sekä ilmastointi-, jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmää on tarpeen huoltaa. Sähköautoissa akustoa saatetaan jäähdyttää samalla tavalla kuin matkustamoa, joten ilmastointihuolto on tärkeä osa määräaikaishuoltoa.

https://www.high-endrolex.com/38

https://www.high-endrolex.com/38