fbpx

2 Puh. 09-23121 777 3Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ma - Pe: 08:00 - 17:00      

Jätä soittopyyntö

Palvelu on tällä hetkellä suljettu. Valitse työaika

Jätä soittopyyntö

Your callback has been sent sucessfully

Autohuolto, AD, Autolider, espoo

TEE VALINTA PALVELUISTA

Slider

JAKOHIHNAN VAIHDOT

Jakohihna on aina vaihdettava ammattilaisen toimesta, sillä hihna on yleensä sijoitettu hankalasti moottoritilaan ja sen vaihtamiseen tarvitaan erikoistyökalut. Vaihdoin yhteydessä on myös huolehdittava kampiakselinhihnapyörän ja nokka-akselin hihnapyörän asentojen suhteesta toisiinsa, sekä mahdollisesti irroitettavien hihnapyörien kiristys arvoista. Hihnaa ei tule vaihtaa nykyautoissa vain merkitsemällä hihnapyörien asento ennen vanhan hihnan irroittamista, sillä jakohihnoissa tapahtuu pientä venymistä, mikä käytännössä mahtuu valmistajan toleranssien väliin. Kahden peräkkäisen hihnan yhteenlaskettu venyminen, kuitenkin voi helposti jo olla yli valmistajan toleranssi arvojen ja seurauksena voi olla käyntihäiriöitä tai moottorin merkkivalon syttyminen. Jakohihnan vaihtamisen yhteydessä voi tapauskohtaisesti joutua vaihtamaan vesipumpun tai esimerkiksi kiristinrullat vaikka ne olisivat ehjiä. Jakohihnan ulkonäöstä on vaikea päätellä sen kestoa, joten hihna on syytä vaihtaa huolto-ohjelman mukaisesti. Jakohihnan tai sen hampaan rikkoontuminen aiheuttaa yleensä poikkeuksetta moottorissa suurta tuhoa ja tuloksena on kallis moottoriremontti tai jopa koko moottorin uusiminen. Tästä syystä jakohihnanvaihtoa ei pidä koskaan siirtää yli auton valmistajan ilmoittaman vaihtovälin.

Demo

Puh. 09-23121 777

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tietoa asiakkaille koronavirukseen liittyen

Arvoisa asiakkaamme,

Covid-19 pandemia on aiheuttanut poikkeukselliset olosuhteet arjen toimintaan ympäri maailman. Lukuisissa eri maissa on ryhdytty toimenpiteisiin pandemian vaikutusten hillitsemiseksi. Me autokorjaamo ja vauriokorjaamo haluamme osaltamme tukea palvelussamme ihmisten ja tavaroiden (kuten ruoka ja lääkkeet) turvallista liikkumista.

Asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus on tärkeintä!

Olemme ottaneet käyttöön tehostetut toimintatavat ajoneuvojen puhdistamisessa jokaisen vuokrauksen jälkeen. Käytämme sisätilojen puhdistuksessa desinfiointiainetta, jolla turvaamme matkustamon puhtauden ja hygieenisyyden. Lisäksi toimipisteemme asiakaspalvelutiskit pyyhitään desinfioivalla pesuaineella jokaisen asiakaskohtaamisen jälkeen.