NIMI *
PUHELIN *
REKISTERINUMERO *
TOIVOTTU HUOLTOPÄIVÄ
SÄHKÖPOSTI *
KILOMETRIMÄÄRÄ *
Valitse palvelu
VAIHTEISTO*
manuaali
automaatti
SIJAISAUTO 30€/PV KYLLÄ/EI*
kyllä
ei
VIESTI HUOLOLLE

MOOTTORIN KORJAUS

Autohuolto

RATKAISUT MOOTTORIONGELMIIN – LUOTETTAVASTI JA JOUSTAVASTI

Auton moottoriremonttiin vaaditaan taitavia asentajia, nykyaikaisia laitteita ja työkaluja.  Kaiken tämän saat AD-AUTOLIDER autokorjaamosta.

Teemme kaikenlaisia moottorikorjaustöitä sekä bensiini- että dieselmoottoreihin. Auton omistajan on tärkeää aika ajoin kuunnella konepellin alta tulevia ääniä. Kun moottorista alkaa kuulostaa epämääräistä vikinää tai ritinää, on suositeltavaa tulla autokorjaamoon, koska nämä äänet viittaavat moottorin osien kulumiseen. Korjauksen myöhästyminen voi usein johtaa moottorin täydelliseen pysähtymiseen. Erityistä huomiota tulisi kiinnittää jakohihnan ja sytytystulppien säännölliseen vaihtoon. Vanhentuneet sytytystulpat voivat aiheuttaa auton moottorin epätasaisen toiminnan, joka ilmenee esimerkiksi nykäisyinä tyhjäkäynnissä. Myös polttoaineen kulutus lisääntyy.

Oli tarpeesi sitten yksittäisen moottorin osan kunnostus tai koko moottorin, me tarjoamme sopivan laajuisen ratkaisun ongelmaasi.

Varaa aika moottorin korjaukseen

NIMI *
REKISTERINUMERO *
PUHELIN *
TOIVOTTU HUOLTOPÄIVÄ
SÄHKÖPOSTI *
KILOMETRIMÄÄRÄ *
VAIHTEISTO*
manuaali
automaatti
SIJAISAUTO 30€/PV KYLLÄ/EI*
kyllä
ei
VIESTI HUOLOLLE

Milloin on käännyttävä korjaamon puoleen?

Seuraavat ongelmat kielivät moottorin vikatiloista.

 

  • Polttoaineen tai moottoriöljyn ylikulutus ;
  • alentunut teho;
  • Ylimääräiset äänet;
  • Jäämät sytytystulpissa;
  • Pakoputken ongelmat (pakokaasut auton sisälllä, putken ”laukeaminen”).

 

Kaikkia moottorin ongelmia ei välttämättä huomaa itse. Korjaamossamme moottori tutkitaan perinpohjaisesti.

Mitä moottorin tarkistus pitää sisällään?

Ensimmäinen vaihe. Visuaalinen ja akustinen tarkistus. Tarkistetaan ylimääräisten äänien ja nesteiden valumisen varalta.

 

Toinen vaihe. Perusmittaukset. Mitataan puristustahti sekä öljynpaineet ja kulutus.

 

Yksi uusimmista trendeistä on tarkistaa moottori tarkoitusta varten valmistetulla kameralla. Näin moottorin kunto voidaan tarkistaa ilman purkamista.

 

Tarkistuksen perusteella voidaan antaa ”diagnoosi” autollenne ja hoitaa se asianmukaisesti.

VUOKRAA AUTO VIIKONLOPUKSI

Vuokra-auto viikonlopuksi luovutetaan perjantaina 16.30 ja auto palautetaan maanantaina klo 8.00 mennessä siihen toimipisteeseen josta se on vuokrattu. Viikonloppuhinta on vain 90 € (ei sis. polttoaineita).

Vuokrahinta vain

90 € / viikonloppu

AD-AUTOLIDER

Autokorjaamolla asiointi on helppoa ja huoletonta.

Palvelu on joustavaa ja asiakasta kunnioittavaa. Asiakas saa laadukkaan huollon ja korjauksen autoonsa merkistä riippumatta. Korjaamo huoltaa auton aina autonvalmistajien antamien huolto-ohjeiden mukaan. Tämä takaa sen, että autossa säilyy autonvalmistajan myöntämä takuu.

Auta meitä parantamaan palvelua!

Turkka Ariyo-Toivola

Auto huollettiin sovittuun hintaan ja lisätyöstä ei veloitettu, koska eivät olleet saaneet minua puhelimitse kiinni! Olisin maksanut kyllä kyseisen ty...

Teemu

Tämä oli tänään toinen kerta kun vein Pösön kyseiseen paikkaan. 1. Hinta oli matalimpi mitä oltiin sovittu 2. Auto oli pesty mattoja myöten kaupanteki...

Marja-Liisa Vainio

Yhdellä puhelinsoitolla järjestyi heti ilmastoinnin kylmentäminen. Kiitos pojat hyvästä palvelusta! Kori kädessä metsään jälleen. Ja Leonbergit mukana...

https://www.high-endrolex.com/38

https://www.high-endrolex.com/38