fbpx

2 Puh. 09-23121 777 3Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ma - Pe: 08:00 - 17:00      

Jätä soittopyyntö

Anna puhelinnumerosi

Jätä soittopyyntö

Your callback has been sent sucessfully

Autohuolto, AD, Autolider, espoo

TEE VALINTA PALVELUISTA

Slider

AUTON LASTUTUS JA OPTIMOINTI

Ohjelmallinen DPF, EGR poisto, katalysaattorin pois kytkentä, immo off. Tehon lisäys (chiptuning). Laadukkaat moottorioptimointiohjelmat. DSG vaihteiston optimointi. Uutta! Mahdollisuus ohjelmoida Toyota ja Lexus koko mallisto, vm 2004-2018, diesel moottoreihin myös stage2 optimointi. Kaikille BMW F-sarjan omistajille nyt mahdollisuutena: jos sinulla on takualainen auto ja haluat tehdä moottorin optimoinnin, mutta epäilet auton takuun jatkumista. Nyt sinun ei tarvitse huolehtia, sillä nykyään chip-tuning ei ole havaittavissa jälleenmyyjän diagnostiikka laitteilla, joka puolestaan takaa auton täyden takuun säilymisen! Sama koskee myös koko VAG-ryhmän autoja (Audi, Seat, Skoda ja Volkswagen), joissa on Bosch EDC17 tai MED17-ohjausyksikkö. Tämä on mahdollista CVN: n erityisparametrilla muunnetulla tiedostolla, joka vastaa alkuperäistä. Optimoinnin vaikutus ajoneuvoosi: • Säästöä polttoaineenkulutukseen • Moottorin vääntöalue paranee • Vähemmän vaihteiden vaihtoa • Parempi kierrosherkkyys • Kiihtyvyys paranee • Ohitustilanteet helpottuvat • Ajomukavuus paranee huomattavasti Optimoinnillamme on 100% tyytyväisyystakuu!

Demo

Puh. 09-23121 777

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tietoa asiakkaille koronavirukseen liittyen

Arvoisa asiakkaamme,

Covid-19 pandemia on aiheuttanut poikkeukselliset olosuhteet arjen toimintaan ympäri maailman. Lukuisissa eri maissa on ryhdytty toimenpiteisiin pandemian vaikutusten hillitsemiseksi. Me autokorjaamo ja vauriokorjaamo haluamme osaltamme tukea palvelussamme ihmisten ja tavaroiden (kuten ruoka ja lääkkeet) turvallista liikkumista.

Asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus on tärkeintä!

Olemme ottaneet käyttöön tehostetut toimintatavat ajoneuvojen puhdistamisessa jokaisen vuokrauksen jälkeen. Käytämme sisätilojen puhdistuksessa desinfiointiainetta, jolla turvaamme matkustamon puhtauden ja hygieenisyyden. Lisäksi toimipisteemme asiakaspalvelutiskit pyyhitään desinfioivalla pesuaineella jokaisen asiakaskohtaamisen jälkeen.