MÄÄRÄAIKAISHUOLTO kaikkiin automerkkeihin

Noudatamme huolloissa valmistajien antamia huolto-ohjeita, jotta autosi valmistajan myöntämä takuu pysyy voimassa. Öljynvaihdossa käytämme auton valmistajan hyväksymää öljyä. Longlife-ohjelmallisiin autoihin vaihdetaan autoon sopiva Longlife-öljy.

Tarjouspyyntö

Määräaikaishuolto tarjous

Määräaikaishuolto sisältää aina moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihdon lisäksi autonvalmistajan määrittelemät muut tarkastukset ja huoltotoimenpiteet. Kilometrimäärästä tai edellisestä huollosta kuluneesta ajasta riippuen muita vaihtokohteita voivat olla esimerkiksi raitisilmasuodattimen, jarrunesteen, sytytystulppien tai moottorin ilmansuodattimen vaihto.

Saamasi hyödyt

 • Autosi takuu säilyy voimassa, kun auton valmistajan laatimia huolto-ohjelmia noudatetaan ja huolloissa käytetään laadukkaita varaosia
 • Ajomatkasi sujuvat huolettomammin, kun auto huolletaan säännöllisesti ja se toimii turvallisesti
 • Asiantunteva henkilöstömme työskentelee noudattaen auton valmistajan kyseistä automallia varten laatimia huolto- ja korjausohjeita. Huollot myös tehdään aina erityisesti huoltotoimintaan varatuissa tiloissa. Voit siis luottaa siihen, että autosi on osaavissa käsissä ja asianmukaisissa tiloissa.

Säännöllisen määräaikaishuollon tarkoitus on varmistaa, että auto toimii huoltovälin ongelmitta.

Tarjouspyyntö

Määräaikaishuolto vai vuosihuolto?

Määräaikaishuolto vai vuosihuolto? Kumpi siis kannattaisi teettää ja millä perusteilla? Mitä eroa on vuosihuollolla ja määräaikaishuollolla?

Lyhyesti vastaus kuuluu, että määräaikaishuolto on laajempi kuin vuosihuolto ja määräaikaishuollossa vaihdetaan yleensä enemmän osia kuin verrattuna vuosihuoltoon. Esimerkiksi sytytystulppien, ilmansuodattimen, vaihteistoöljyjen tai polttoainesuodattimen vaihdot kuuluvat vain määräaikaishuoltoon.

Määräaikaishuolto ja vuosihuolto termejä tosin saatetaan käyttää hyvin vaihtelevasti, joten ei ole ihme, jos välillä mietityttää mitä kumpikin tarkoittaa.

Vuosihuolto tai kausihuolto

Vuosihuolto tai kausihuolto (eli se ”pienempi huolto”) kannattaa tehdä autolle vuosittain. Vuosihuoltoon kuuluvilla toimenpiteillä autosi pysyy varmemmin toimintakunnossa ja ajaminen tapahtuu turvallisesti.

Mitä kuuluu auton vuosihuoltoon?

 • Öljyn ja öljynsuodattimien vaihto
 • Jarru- ja jäähdytinnesteiden tarkistus
 • Jarrupalojen ja jarrulevyjen kunnon tarkistus
 • Öljy / nestevuotojen tarkistus
 • Lukkojen ja saranoiden yleisvoitelu
 • Pyyhkijän sulkien kunnon tarkistus
 • Alustannivelien tarkistus
 • Valojen tarkistus

Milloin vuosihuolto kannattaa toteuttaa?

Ei ole olemassa tiettyä vuodenaikaa, jolloin huolto ehdottomasti kannattaisi toteuttaa. Kaikki ovat yhtä hyviä, mutta suosittelemme toteuttamaan huollon säännöllisesti. Käytännössä, kun vuosi edellisestä huollosta on kulunut ja määräaikaishuollon kilometrit eivät vielä ole täynnä.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Tiilenvalajantie 6
02330 Espoo

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 8.00 – 17.00
La-Su Suljettu