fbpx

2 Puh. 09-23121 777 3Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ma - Pe: 08:00 - 17:00      

Jätä soittopyyntö

Palvelu on tällä hetkellä suljettu. Valitse työaika

Jätä soittopyyntö

Your callback has been sent sucessfully

Autohuolto, AD, Autolider, espoo

TEE VALINTA PALVELUISTA

Slider

AJONEUVON DIAGNOSTIIKA

OBD (On-Board Diagnostics) tarkoittaa auton sisäistä diagnostiikkaa ja raportointia. OBD diagnostiikkalaitteet mahdollistaa korjaamolle pääsyn auton OBD -järjestelmään ja sitä kautta ajoneuvotietokoneen tallentamiin tietoihin. Näitä tietoja ovat esimerkiksi auton moottorinohjainyksikön tiedot, erilaisten anturien tiedot ja erilaiset vikatilanteisiin liittyvät tiedot. Jos ajoneuvossa on OBD -järjestelmä, sen on toimittava oikein. Jos järjestelmä ilmoittaa viasta tai järjestelmään liittyvä merkkivako ei toimi, johtaa se katsastuksessa hylkäykseen. Käytössämme on Bosch diagnostiikkatesteri. Sen avulla korjaamon asentajilla on käytössään toiminnot ajoneuvon monipuoliseen diagnosointiin ja mittauksiin.

Demo

Puh. 09-23121 777

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tietoa asiakkaille koronavirukseen liittyen

Arvoisa asiakkaamme,

Covid-19 pandemia on aiheuttanut poikkeukselliset olosuhteet arjen toimintaan ympäri maailman. Lukuisissa eri maissa on ryhdytty toimenpiteisiin pandemian vaikutusten hillitsemiseksi. Me autokorjaamo ja vauriokorjaamo haluamme osaltamme tukea palvelussamme ihmisten ja tavaroiden (kuten ruoka ja lääkkeet) turvallista liikkumista.

Asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus on tärkeintä!

Olemme ottaneet käyttöön tehostetut toimintatavat ajoneuvojen puhdistamisessa jokaisen vuokrauksen jälkeen. Käytämme sisätilojen puhdistuksessa desinfiointiainetta, jolla turvaamme matkustamon puhtauden ja hygieenisyyden. Lisäksi toimipisteemme asiakaspalvelutiskit pyyhitään desinfioivalla pesuaineella jokaisen asiakaskohtaamisen jälkeen.